Maximum aantal deelnemers bereikt!

    Over exact een maand begint het OKU, en we zitten nu al aan het maximum aantal deelnemers! Gisteren heeft de 220e deelnemer zich ingeschreven. Erg fijn om te zien dat het OKU zo populair is, maar natuurlijk jammer voor als je nog mee wil doen.

    Inschrijven kan nog wel: als je je nu inschrijft, word je op de reservelijst geplaatst. Er zijn namelijk altijd deelnemers die zich weer terug moeten trekken, dus er komen plekjes vrij. Uiteraard krijg je dan bericht, zodat je weet waar je aan toe bent. Dat inschrijven gaat nog steeds via het inschrijfformulier.

    Een goed alternatief is trouwens om beschikbaar te zijn als invaller. Je wordt dan ingedeeld als een groep oneven is, uiteraard alleen als je qua rating ook in die groep past en als je in die ronde wil spelen. Invallen is kosteloos en wordt erg gewaardeerd. Interesse? Stuur dan een mailtje.