Wout van Veen Advocaten

Wout van Veen geeft leiding aan een middelgroot advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht, letselschade (ongelukken), beroepsziekten en sociale zekerheid. De laatste jaren zijn er spraakmakende successen geboekt bij schadeclaims van werknemers, die door het werk arbeidsongeschikt waren geworden en bij herkeuringen van de WAO.
Maar ook als je pech hebt in het leven en bijv. wordt geconfronteerd met persoonlijke problemen als een echtscheiding, kan je bij Wout van Veen Advocaten terecht. Wout persoonlijk adviseert ook ondernemingsraden bij conflicten met de directie over arbeidsomstandigheden, fusies en andere zaken.
Zie de homepage van Wout van Veen Advocaten voor meer informatie.


Wout van Veen is al sinds de oprichting van SV Paul Keres lid van de club en heeft vele jaren ervaring op KNSB-niveau. De laatste jaren stond zijn actieve schaakcarrière op een wat lager pitje, maar bij de bevriende vereniging SV Oud Zuylen heeft Wout een opmerkelijke rentree gemaakt: hij maakte in 2008 zowel OZ2 (als basisspeler) als OZ1 (als invaller) kampioen! Ongetwijfeld zal hij het verloop van het OKU met interesse volgen.


Terug