Links

Hoofdsponsors

DSW ZorgverzekeraarDSW_logo
Service aan onze klanten, dat hebben we voorop staan bij DSW Zorgverzekeraar. Goede informatiesystemen zijn daarbij essentieel en bij DSW bouwen we deze systemen dan ook zelf. Zo houden we zelf de regie over onze processen en kunnen we steeds de beste kwaliteit leveren.Programmeren en schaken vinden elkaar in analytische vraagstukken. Vandaar dat we dit jaar met veel plezier onze bijdrage leveren aan de organisatie van het OKU.

Werken bij DSW betekent werken in een informele en platte organisatie. Onze ICT-afdeling bestaat uit een enthousiaste groep hogeropgeleiden van verschillende leeftijden. We investeren in onze werknemers door opleiding en informele afleiding in de vorm van borrels of andere activiteiten. Dit bevordert de collegialiteit en zorgt voor de prettige werksfeer waar we trots op zijn.

Met onze gebruikte technieken (denk aan .NET, C# en de laatste versies van verschillende frameworks) lopen we voorop. We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s die ons komen helpen met het verder uitbouwen en verbeteren van onze systemen en dienstverlening.

Iets voor jou? Kijk op werkenbijdsw.nl voor meer info en onze actuele vacatures.

Landelijke Belangen VerenigingLBV_logo
Het OKU wordt gesponsord door de Landelijke Belangen Vereniging. De LBV is een vereniging van en voor werknemers en werkzoekenden. Het OKU is blij de snelst groeiende vakbond van Nederland als hoofdsponsor te begroeten!

Een groeiende vakbond is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. De individualisering van de mens staat tegenwoordig centraal, maar bij serieuze problemen is de expertise van een vakbond erg belangrijk. De LBV kan deze ondersteuning bieden.

De LBV is een transparante organisatie die zich specifiek richt op ondersteuning van de leden en niet op puur commerciele diensten. Daardoor heeft zij zich ontwikkeld tot de snelst groeiende vakbond van Nederland. De LBV onderscheidt zich doordat haar CAO’s leesbaar en overzichtelijk zijn. De LBV is niet branchegerelateerd en werpt zich op als een echte vraagbaak voor haar leden, met diensten op het gebied van arbeidsrecht, uitkeringen en belastingen.

Zie www.lbv.nl voor alle informatie over de Landelijke Belangen Vereniging.

Live

Live-partijen op FollowChess:
Groep A
Groep B+C

Nieuws

Utrechtschaak SGS KNSB
Schakers.info Schaaksite.nl AD Utrecht

Materialen

Schaakboek.nl
voor 2e hands schaakboeken
voor nieuwe schaakboeken

voor kunstwerken, kunstkaarten, en dergelijke
Schaaktafels van Hans Buikema