SGS

SGS Persoonlijk Kampioenschap

Voor de vierde keer is het SGS Persoonlijk Kampioenschap geïntegreerd in het OKU. In alle groepen zijn extra prijzen te winnen voor de beste deelnemers die lid zijn van bij de SGS aangesloten clubs. Zie hiervoor verder de informatiepagina.
Hieronder staat gereglementeerd welke deelnemers tot SGS-speler gerekend worden. Deze spelers zullen gedurende het toernooi in de ranglijst worden gemarkeerd.

Spelers die vanaf 1 januari 2019 lid zijn bij een vereniging die is aangesloten bij de SGS, doen automatisch mee met het SGS (Persoonlijk) Kampioenschap. Voor spelers die niet bij een vereniging in een andere regionale bond zijn aangesloten, is lidmaatschap van een SGS-vereniging op 1 juni 2019 voldoende.

SGS Bekerfinale

Op de vrijdagavond, tijdens de eerste ronde van het OKU, vindt op dezelfde locatie tevens de bekerfinale van de SGS plaats. Dit is een knock-out-toernooi in clubverband waar (in SGS-teams uitkomende) viertallen aan mee kunnen doen. De bekerfinale, die dit jaar zal gaan tussen HSG en En Passant, wordt op live-borden uitgezonden. Zie voor meer info de bekerfinale-pagina.