Inschrijving OKU 2017 gesloten

  Een impressie van het OKU2015

  Update.

  De inschrijving voor het OKU is gesloten. Mocht u alsnog besluiten deel te willen nemen aan dit toernooi dan kunt u zich voor aanvang van de eerste ronde nog aanmelden aan de zaal.

  De inschrijving voor het 44e Open Kampioenschap van Utrecht (OKU) is geopend! Dit jaar van 9 t/m 11 juni 2017, net als vorig jaar in het Utrechts Stedelijk Gymnasium. Hoofdsponsor is zorgverzekeraar DSW, met als co-sponsor de Landelijke Belangen Vereniging (zie link). Wij hopen op net zo’n mooie editie als in 2016.

  Net als altijd wordt het OKU in 3 groepen (<1600, 1500-1900 en >1850) gespeeld. Ook is het SGS-kampioenschap weer geïntegreerd. Op vrijdagavond ontvangen we de SGS-bekerfinale. Byes zijn uiteraard mogelijk.

  De inschrijving sluit op 8 juni 2017 om 18.00 uur!!!!

  Omdat we vorig jaar snel vol zaten, kijken we of er nog extra capaciteit te creëren is. Het verstandigste is echter om tijdig in te schrijven.

  Natuurlijk is er weer een prima prijzenfonds, zowel in geld als in natura. We zorgen weer voor live-uitzending van de belangrijkste partijen.

  Niet meespelen, maar helpen in de organisatie mag natuurlijk ook. Open sollicitaties zijn welkom.

  De komende tijd zullen we het nodige nieuws brengen. Er zijn nog wat creatieve ideeën gelanceerd waar we goed naar gaan kijken.

  Neem voor vragen gerust contact op via oku[at]paulkeres[punt]nl.