OKU 2015 terug naar Utrecht

  Van vrijdag 5 tot en met 7 juni 2015 vindt het 42e Open Kampioenschap van Utrecht plaats. Na twee jaar in Maarssen ondergebracht te zijn bij OVVO-De Kroon, keert het toernooi nu weer terug naar de stad Utrecht. Het Utrechts Stedelijk Gymnasium, sinds de jaarwisseling ook de thuisbasis van organiserende vereniging Paul Keres, wordt de plaats van handeling. Dit grote en moderne schoolgebouw aan de Ina Boudier Bakkerlaan 7 ligt niet ver van het centrum en zal vooral voor OV-reizigers een verbetering zijn. De vakbond Landelijke Belangen Vereniging is wederom de hoofdsponsor van het OKU.

   

  LBV_logo oku2015-groot-1 Locatie speelzaal
   

  Net als in 2014 is het SGS Persoonlijk Kampioenschap geïntegreerd in het OKU, en wordt op de vrijdagavond op dezelfde locatie gestreden om de SGS Beker, in de finalewedstrijd. Gedurende het weekend zullen er stands aanwezig zijn met schaakboeken e.d.; details hierover volgen nog. Daarnaast blijft de toernooiformule vertrouwd: 1 ronde op vrijdag, 3 op zaterdag en 2 op zondag in drie verschillende groepen.

  Zie elders op de site voor meer informatie en de inschrijfpagina. Voor vragen kunt u terecht bij toernooidirecteur Jan Jaap Janse: janse(a)ziggo(punt)nl.