Boeken (en andere koopwaar)

  Ook op de nieuwe locatie zal er bij het OKU van alles te koop zijn. Zo komt De Beste Zet al sinds mensenheugenis in Utrecht langs. De zeer rijk gesorteerde kraam van Erika en Robert trekt altijd veel kijkers en kopers. Bovendien zorgt De Beste Zet altijd voor prijzen in natura, dus alle reden om ook dit jaar te gaan winkelen! De Beste Zet zal op zondag 7 juni aanwezig zijn.

  Een andere vaste gast is Marc Speijers. Deze localo (lid van Oud Zuylen Utrecht) heeft al een tijdje een zeer gewaardeerde handel in tweedehands en nieuwe schaakboeken (zie zijn website. Voor een zeer betaalbaar aanbod, én voor bijzondere boeken kan je zeker bij Marc terecht. Je vindt zijn kraam op zaterdag 6 juni.

  Marc Speijers

  Ook op zondag aanwezig: Hans Buikema, dé handwerksman en hobbyist uit Holland. Bekend van zijn prachtige schaaktafels, in diverse maten en houtsoorten. Ideaal voor de betere cadeaus; ondergetekende heeft sinds een paar jaar een fraaie schaaktafel in zijn woonkamer staan. Hans zal op zondag 7 juni aanwezig zijn.

  Hans en zijn koopwaar

  Tenslotte zal gedurende het OKU het jubileumboek te koop zijn. Een boek met een bijzondere titel: Een mens wil op de dinsdagavond wel eens zitten en wat schaken want er is al genoeg ellende op de wereld. Maar het had niet veel gescheeld, of Schaakvereniging Paul Keres had zo geheten! Wat uitleg over die beginjaren vindt u hier, maar dit alles rustig nalezen is zeker aan te raden.

  Het is goed mogelijk dat er nog meer kraampjes en aanbiedingen bij komen.