Tussenstand: 2 koplopers halverwege

    Na de derde ronde zijn er nog twee spelers in de A-groep van het OKU met de volle score. Dit zijn Max Warmerdam en Roger Meng. Zij hebben nog geen spelers getroffen boven de 2400, maar treffen vanavond elkaar. Ook de andere kanshebbers op de podiumplaatsen zijn vanavond op de been voor de 4e ronde. Aangezien her en der al wat halfjes zijn blijven liggen, moeten diverse spelers vanavond gaan oogsten!
    In de B-groep komen de drie spelers met 3 uit 3 ook vanavond in actie. In groep C is het anders, de hele kop van het veld is daar vanavond vrij. Ook veel andere spelers nemen een avond rust, waardoor een groot deel van de partijen live te volgen zal zijn.
    Naast de live-borden en uitslagen worden ook de verslagen, foto’s en partijen regelmatig bijgewerkt. Later meer!