De deelnemerslijst groeit

    We kunnen bij het OKU zo’n 200 deelnemers kwijt. Of we dat gaan halen is ongewis, maar we liggen wel weer mooi op schema voor een goed gevulde zaal, met spanning in alle groepen.

    In de A-groep zien we vier grootmeesters: Twan Burg (HMC Den Bosch), Peter Arnaudov (DD Den Haag), Normunds Miezis en Bogdan Lalic. De deelnemende IM’s zijn echter van hetzelfde kaliber: PK-clubkampioen Hugo ten Hertog, oud-clubkampioenen Niels Ondersteijn en Lars Ootes en Thomas Beerdsen en Max Warmerdam van meesterklasser Apeldoorn. En dan zijn er ook nog diverse FM’s. Het veld lijkt dus breder dan ooit.

    In de B- en de C-groep komt de vulling ook goed op gang. Daar hopen we altijd stiekem op een regionale uitschieter. Gaat Arend van de Lagemaat, kersvers clubkampioen van UCS de Rode Loper, de B-groep winnen? En wat te denken van alle jonge talenten van Magnus Leidsche Rijn in de C-groep? Ook in die groepen kan het goed spannend worden, net als bij de vierkampen voor wie het wat rustiger aan wil doen. Leuk dat oud-toernooidirecteur Jeroen Bollaart daar de lijst aanvoert.

    We hopen op nog flink wat aanmeldingen in de laatste dagen. Neem vooral clubgenoten mee, want voor de beste viertallen van een club zijn er mooie prijzen. Vanaf nu wordt de deelnemerslijst zeer geregeld bijgewerkt.