OKU 2018 is begonnen!

    Terwijl de rekenmeesters nog aan het tellen zijn of we dit jaar een record-aantal deelnemers hebben, is het 45e OKU van start gegaan. Geen hoofdsponsor ditmaal; wel een grote hoeveelheid vierkampers naast de gebruikelijke drie groepen. Csaba Horvath en Julian van Overdam werden vorig jaar gedeeld winnaar en zijn ook dit jaar weer van de partij. Concurrentie mag verwacht worden van Csaba’s broer Jozsef en de andere grootmeesters Miezis en Lalic, naast de Nederlandse IM’s Li Riemersma, Liam Vrolijk en local hero Hugo ten Hertog.
    Zoals gebruikelijk zijn elke ronde 16 partijen live te volgen; thuis of in de zaal op schermen. Ook zal vanavond bekend worden wie de SGS Beker mee naar huis mag nemen: BSG of ZZC spelen vanavond de finale. Zie hier een voorbeschouwing. Het OKU zelf eindigt zondag rond 18 uur.