44e OKU is begonnen

    Met de traditionele eerste zet door Hanneke Taat, directrice van het Utrechts Stedelijk Gymnasium, is het 44e OKU met een kleine vertraging van start gegaan. Ernst de Pee introduceerde de nieuwe hoofdsponsor DSW Zorgverzekeraar aan de deelnemers, die – vandaar ook de vertraging – in recordaantal op het OKU zijn afgekomen (meer dan 200)! Deze deelnemers zijn vrij gelijkmatig over de groepen verdeeld, met overal minstens 50 spelers. Daarnaast zijn er nog twee vierkampen en wordt de SGS-bekerfinale gespeeld tussen Moira-Domtoren en Ons Genoegen. Zestien partijen zijn elke ronde live te volgen via de site.

    Genoeg te beleven dus dit weekend!

    Bord 1: Csaba Horvath - Anton Rosmüller
    Eén van de kanshebbers op de eindzege is Jozsef Horvath, broer van de ook aanwezige titelverdediger Csaba die op bord 3 speelt. In de eerste ronde neemt Jozsef het op tegen oud-winnaar Anton Rosmüller.