Stands

    Het OKU heeft altijd de nodige standhouders op bezoek. Deelnemers en bezoekers kunnen het studiemateriaal voor de zomer aanschaffen, leuke cadeaus scoren of dat ene bijzondere boek vinden. Ook dit jaar zijn de vertrouwde namen er weer:

    Erika Sziva van De Beste Zet is een graag geziene en trouwe gast van het OKU. Niet alleen sponsort zij in natura, ook is zij er met een enorm uitgebreide kraam. De hele zondag kan je bij Erika terecht.

    Marc Speijers van Schaakboek.nl heeft altijd bijzondere boeken bij zich. Deze Utrechter is er op zaterdag weer bij.

    Hans Buikema is een bekend gezicht met zijn prachtige schaaktafels. Echt vakmanschap. In dit filmpje van wijlen Ab Scheel is goed te zien wat Hans maakt. Hans Buikema is er op zondag 11 juni.

    Goed mogelijk dat er daarnaast nog enkele andere stands komen. Houd de site in de gaten voor meer informatie.