Nieuw: de teamprijs

    Update: de teamprijzen worden gesponsord door DGT Projects. De nummers 1, 2 en 3 winnen een fraaie prijs. Neem je clubgenoten dus mee!

    We kijken graag af bij bevriende toernooien. Zo heeft het Noteboomtoernooi al een tijdje een teamprijs. Ook bij het OKU gaan clubgenoten vaak samen op pad, en dat willen we stimuleren!

    Bij de aanmelding vooraf, maar ook aan de inschrijftafel kan je opgeven of je bij een viertal hoort. Een viertal bestaat uit vier spelers die lid zijn van dezelfde club. Het maakt niet uit of je ook extern voor die club uitkomt, maar je moet wel op de ledenlijst staan. Alleen scores in groep A, B en C tellen mee, niet de vierkampen.

    De hoogste absolute score wint een mooie prijs. Welke prijs dat is, houden we nog even voor ons, maar de lokale middenstand draagt hier een stevig steentje aan bij. Wie weet is er ook nog wel een tweede of derde prijs. Dat hangt mede af van het aantal aanmeldingen.

    Kortom: neem je clubgenoten mee en val in de prijzen!